Börek üretimlerini Adana'da yer alan büyük üretim tesisinde gerçekleştiren Levent Börek, tüm personeline hijyen ve kalite konusunda gerekli eğitimleri verir. Personel kıyafetlerinden kullandıkları malzemelere ve hatta kişisel bakımlarına kadar her detay sağlık kurallarına uygun hale getirilir. Titizlikle seçilen yüksek kalite standartlarındaki ham maddeler dikkatle işlenir. Üretimin her aşaması, alanında uzman gıda mühendisleri tarafından kontrol edilir. Gıda güvenliği ve iş sağlığı güvenliği bilinci ile yola çıkan Levent Börek ‘Güvenilir Gıda’ ve 'Helal Gıda' sertifikalarına sahiptir. Son aşamada şoklanan ürünler Frigofirik araçlar ile soğuk zincir bozulmadan, hijyen ve kaliteden ödün verilmeden taşınır. Güvenle şubelere ulaştırılır.